FAQ

Här finner du svaren på de mest frekvent ställda frågorna. Om du inte finner ditt svar här tveka inte att kontakta oss på info@zelebrate.eu

Vad är Hyllad.nu?
Hyllad.nu är ett forum där du kan hylla personer som du vill lyfta fram. Detta kan vara personer i din närmaste krets men, även kvinnan/mannen på bussen, grannen eller din idol.

Kan man hylla företag eller idrottslag?
Ja, Hyllad handlar om att lyfta fram och hylla alla, inte bara enskilda individer utan även idrottslag/företag/klubbar med mera. Det är dock alltid uppskattat om man även i sin hyllning riktar sin hyllning till en individ. Därför när du skapar din hyllning, glöm inte att tagga den enskilda personen i företaget/idrottslaget/klubben som du vill hylla lite extra.

Kostar det att registrera sig?
Nej, det är helt kostnadsfritt.

Kan jag hylla en person även om jag inte vet vad han/hon heter?
Absolut, det finns inga krav på att man måste veta namn och/eller ha kontaktuppgifter på den/dem man hyllar.

Hur kan jag se till att personen jag hyllar vet om min hyllning?
Du kan välja att maila personen alternativt om ni är vänner på sociala media(Facebook, Twitter) kan du dela din hyllning där. Om du inte har några kontaktuppgifter till personen så sparas din hyllning här och är synlig för personen att se när han/hon besöker sidan.

Syns min hyllning i sociala media?
Det är helt och hållet upp till dig om du väljer att dela den på sociala media. Vi delar inget automatiskt.

 

 

Tyck till

Vi arbetar ständigt med att förbättra vår sida och tar gärna emot tips från vår hyllare. Har ni någon idé på förbättring eller liknande tveka inte att höra av dig till oss.

Ditt namn

Din e-post

Meddelande