Välkommen till Hyllad, en plats för hyllningar!

Hyllad grundar sig i ett samtal som hölls kring ett matbord för flera år sedan. Samtalet handlade om hur man inte längre hyllar personer och om man gjorde det var det oftast på ett opersonligt sätt genom färdigskrivna kort, korta sms eller liknande. Om detta var för att vi idag är ett samhälle där vi ständigt är på väg någonstans eller för att vi helt enkelt glömt bort och/eller inte prioriterar sådant längre kunde de runt bordet inte avgöra. När de började kolla runt märkte det att efterfrågan på att hylla inte avstannat eller sjunkit utan den hade bara bytt form. Idag kanske det inte skickades lika mycket personliga vykort men, det blev allt mer vanligt med tv-program som “Svenska hjältar” och den klassiska insändaren “Dagens ros” var fortfarande kvar i de flesta media. Vad var det då som fattades? Sällskapet kom fram till att det som fattades var ett forum där det fanns utrymme både för den personliga hyllning  men, även där man kunde hylla personen som hjälpte till att hålla upp dörren när man stod med 4 matkassar. Detta blev grunden till det ni ser idag.

Nästa steg blev sedan att lösa hur man kan få folk att hylla på ett mer personligt sätt utan att det ska kosta tid eller pengar? Svaret var att skapa en plats där ramarna var satta, där strukturen för hyllningarna redan var utstansad men, utrymmet för att göra varje hyllning unik fanns med några enkla tillval och rader text.

Vi arbetar konstant med att utveckla sidan och målet är nu att utöka tillvalen så att man enkelt kan lägga till gåvor och på så sätt göra hyllningen ännu mer personlig. Vi arbetar även med funktioner som ska göra det enklare för våra hyllare att komma ihåg att hylla för det är med så enkla medel som man kan få någon att känna sig sedd och det är därför vi, Hyllad.nu, är här…för att lyfta fram människor få dem att känna sig sedda!